Alfa-in

Více o společnosti
Migatronic

O společnosti Alfa-in

Společnost ALFA IN je největším českým výrobcem svařovacích strojů a plynových filtrů. Díky odborníkům a spolupracovníkům rozvíjí možnosti na poli svařovací techniky a proto je jejich inovátorský přístup řadí ke špičce v oboru svařovací techniky. Obchodní aktivity této firmy sahají i daleko za hranice České republiky – produkty svařovací techniky exportují do řady evropských i mimoevropských zemí. ALFA IN to je Síla Inovace.

Dostupné produkty

MMA zdroje

TIG zdroje AC/DC

Multifunkční MIG

MIG/MAG zdroje

MMA zdroje

Perun 160 E

Svařovací invertor pro svařování metodou MMA a TIG. Vyniká především svou kompaktností a nízkou vahou. Invertor je jištěný a kompatibilní s elektrocentrálami. Rychlospojky 35-50 mm2 pro připojení kabelů. Invertor je vybaven nastavitelnou funkcí HOT START pro perfektní zapalování, nastavitelným ARC-FORCE zabezpečující stabilní oblouk a funkcí ANTI-STICK vypínající svařovací proud, pokud by mělo dojít nebo došlo k přilepení elektrody ke svařenci.

Zobrazit všechny MMA zdroje
Poptat

TIG zdroje AC/DC

Alfin 300 AC/DC

Stroje ALFIN AC/DC jsou určeny pro specializované svářecí provozy se širokou škálou svařovacích prací. Výbavou jsou určené především pro svařování metodou TIG. Samozřejmostí je množství neocenitelných funkcí umožňujících efektivní využití: předfuk a dofuk ochranného plynu náběh proudu (Slope Up) a doběh proudu (Slope Down) Bilevel umožňuje přechod mezi dvěma nastavenými svař. proudy v průběhu svařování režim pulzního svařování s širokými možnostmi nastavení jednotlivých parametrů koncový proud, HF vysokofrekvenční zapalování, režim ovládání 2 a 4 takt paměť nastavených hodnot uložených i po vypnutí stroje možnost uložení Jobů. Pro svařování metodou MMA jsou stroje vybaveny funkcemi HOT START, ARC FORCE a ANTISTICK.

Zobrazit všechny TIG zdroje AC/DC
Poptat

Multifunkční MIG

Perun 200 MIG MAN PFC

Multifunkční invertor pro svařování metodou MMA, MIG/MAG a TIG. Disponuje technologií IGBT. Předností je jeho kompaktnost a snadná přenositelnost. Digitální nastavování, skutečné hodnoty A+V (MIG). Vysoká kvalita MIG/MAG, MMA, Lift ARC TIG MIG/MAG ve dvoutaktu nebo čtyřtaktu dráty G3Si1 nebo nerez průměry 0,6 – 1,0 mm, hliník, dráty 1,0 mm nebo trubičkovými dráty s ochrannou atmosférou nebo bez ní (pozor na změnu polarity). Svařuje elektrodami do průměru 4,0 mm.

Zobrazit všechny multifunkční MIG
Poptat

MIG/MAG zdroje

ALF 182 BASIC AXE

Stroji ALF 182 aXe a ALF 222 aXe je možné svařovat různé typy spojů (tupé, jednostranné, oboustranné, koutové, přeplátované apod.) při využití drátů od průměru 0,6 – 0,8 mm, resp. 0,6 – 1,0 mm z různých kovových materiálů a slitin (uhlíkové a slitinové oceli, slitiny hliníku apod.). Jsou určeny zejména do karosářských a lehkých průmyslových provozů, kde jsou při dlouhodobém nasazení kladeny vysoké požadavky na spolehlivost, produktivitu a snadnou obsluhu.

Zobrazit všechny MIG/MAG zdroje
Poptat

Půjčovna

Využijte naší nabídky a půjčte si některý z profesionálního vybavení pro svařování.

Otevřít nabídku

Ceny za den jsou u nás velmi nízké a závisí na délce zápůjčky